foto1
Personal Blog text capition 1
foto1
Personal Blog text capition 2
foto1
Personal Blog text capition 3
foto1
Personal Blog text capition 4
foto1
Personal Blog text capition 5
Cursa Popular de 5 i 10 km sobre asfalt, amb recorregut inclòs al calendari de la Federació Catalana d'Atletisme Es fa el segon diumenge d'octubre uns dies abans de la Fira de Sant Lluc, d'aquí el seu nom. Fa més de 30 anys que s'organitza i sempre amb l'esperit més popular i esportiu.Read More...

Organitza

Amb el suport

AVIS IMPORTANT- CANVI DE DATA La cursa serà el proper dia 8 d' octubre de 2017.

La XXXIV Cursa de Sant LLuc inclou curses de promoció amb recorreguts més curts pels més petits oferint circuits que van del 2.500 metres al 250 metres i totalment gratuïtes. Simplement cal inscriure's per internet en aquesta mateixa pàgina web. Les inscripcions s'obriran a internet el proper mes de setembre fins el 30 de setembre de 2016. I també hi haurà l'opció d'inscriure's al mateix dia de la cursa, fins a mitja hora abans de començar la carrera amb un recàrrec de 2€. De totes maneres, és recomanable que tots els participants s'inscriguin preferiblement per internet per facilitar l'organització de l'acte.

Aquestes curses es faran un cop hagin arribat tots els participants dels 10 km perquè tots els pares puguin veure com corren els seus fills.

Els primers en córrer aquestes curses de promoció són els Caganius, és a dir, nens i nenes nascuts el 2011 o a partir d'aquest any i correran 250 metres. Un cop arribin a "meta" rebran una medalla com a premi a la seva participació.

Tot seguit prendran el relleu els atletes nascuts entre el 1999 i 2002 que participen a les categories de cadet i juvenil i correran 2.500 metres. El primer classificat en categoria masculina i femenina rebran un trofeu.

Els següents en córrer seran els nens i nenes de les categories infantil i aleví nascuts entre els anys 2003 I 2006. Correran 1.500 metres i hi haurà un trofeu pel primer classificat masculí i per la primera classificada femenina.

Per últim, les curses de promoció es tancaran amb la participació dels benjamins i prebenjamins que hauran de superar la distancia de 500 metres per rebre la seva medalla. En aquest cas, són els atletes nascuts entre els anys 2007 i 2010.

 El mateix dia de la cursa es publicaran els resultats de cada una de les curses i es podran consultar a la mateixa web.

Wala
Coop. La Fageda
426 miles
B-Crek
BMW
Galetes
Vichy Catalan
FISIOCREM
ARESTA
Colnatur
Can Bech
Noel
Sanum