foto1
Personal Blog text capition 1
foto1
Personal Blog text capition 2
foto1
Personal Blog text capition 3
foto1
Personal Blog text capition 4
foto1
Personal Blog text capition 5
Cursa Popular de 5 i 10 km sobre asfalt, amb recorregut inclòs al calendari de la Federació Catalana d'Atletisme Es fa el segon diumenge d'octubre uns dies abans de la Fira de Sant Lluc, d'aquí el seu nom. Fa més de 30 anys que s'organitza i sempre amb l'esperit més popular i esportiu.Read More...

Organitza

Amb el suport

AVIS IMPORTANT- CANVI DE DATA La cursa serà el proper dia 8 d' octubre de 2017.

Arriba una altre edició de la Cursa Ciutat d’Olot – Fira de Sant Lluc. Organitzada des del 1983 per l'àrea d’Esports i Lleure de l'ajuntament d’Olot, ha anat experimentant diversos canvis alhora que s’anava consolidant dins el món del running popular gironí, arribant a tenir una participació de mes de 400 corredors. Amb la intenció de continuar així l’any 2012 el Club Atletisme Olot – Terra de Volcans s’incorporà a l’organització.

Coincidint amb la 30a edició ja es van produir unes interessants novetats respecte a edicions anteriors com van ser el canvi de data i el canvi de recorregut, fent la distància de 10kms homologada per la Federació Catalana d’Atletisme.

Amb sortida i arribada a la zona dels pavellons esportius, es va intentar millorar els serveis destinats sobretot als corredors, però també als acompanyants i espectadors en general. Amb la disponibilitat dels pavellons al costat es va poder oferir uns servei per exemple de guarda-roba, vestidors i dutxes allà mateix. Cal destacar la fantàstica imatge que oferia la recta d’arribada al bell mig del passeig d’arbres entre els pavellons esportius.

El pas durant els primers quilòmetres pel centre de la ciutat i més endavant per alguns barris olotins, com també pel parc atlètic del Tossols, van fer que moltes persones coneguessin racons d’Olot des d’un altre punt de vista.

Per la propera edició, la 35a, que se celebrarà el 8 d’octubre pocs canvis es preveuen. Un dels principals objectius de l’organització serà arreglar els errors que es van detectar i com no, intentar millorar en tots els aspectes. Un altre dels objectius continuarà sent portar a la Cursa Ciutat d’Olot a ser un gran esdeveniment esportiu a Olot i ser un referent dins el calendari català de curses populars.

Un any més, cal destacar l’organització, juntament amb el Consell Esportiu de la Garrotxa, de les curses de promoció que van des dels més petits: els caganius fins als juvenils passant per pre-benjamins, benjamins, infantils i cadets.

Us hem de donar les gràcies per les aportacions que ens heu fet durant aquest temps fent-nos indicacions d’aspectes que caldria millorar o canviar.

Reserva’t el 8 d’octubre,         VINE I PARTICIPA!

Wala
Coop. La Fageda
426 miles
B-Crek
BMW
Galetes
Vichy Catalan
FISIOCREM
ARESTA
Colnatur
Can Bech
Noel
Sanum