foto1
Personal Blog text capition 1
foto1
Personal Blog text capition 2
foto1
Personal Blog text capition 3
foto1
Personal Blog text capition 4
foto1
Personal Blog text capition 5
Cursa Popular de 10 km sobre asfalt, amb recorregut homologat pel comitè de jutges de la Federació Catalana d'Atletisme i inclosa al seu calendari. Es fa el primer diumenge d'octubre uns dies abans de la Fira de Sant Lluc, d'aquí el seu nom. Fa més de 30 anys que s'organitza i sempre amb l'esperit més popular i esportiu.Read More...

Organitza

Amb el suport

Us esperem a la propera edició que serà el dia 1 d'octubre del 2017.

Tal com vam anunciar les setmanes prèvies a la cursa, de totes les inscripcions realitzades es destinaria 1 euro a col.laborar amb Càritas Garrotxa. Avui els organitzadors de la cursa,  Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot i el Club Atletisme Olot Terra de Volcans han fet entrega al president de Càritas Garrotxa el senyor Carles Oller de la quantitat recaptada.

Un plaer poder contribuir amb aquestes iniciatives socials i esperem poder fer-ho en pròximes edicions de la cursa.

 

caritas

Un any més la 34a Cursa Ciutat d'Olot Fires de Sant Lluc organitzada pel Club Atletisme Olot Terra de Volcans i l'Àrea d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot ha aconseguit reunir en una matinal d'atletisme a més de quatre centes corredors de totes les edats.  S'han fet diferents curses per categories de promoció,  així com la cursa de 10 km open i totes s'han desenvolupat sense incidències.

Un any més Nan Oliveres s'ha portat la victòria en els 10 km amb un crono de 32:03, seguit de Enric Roura 33:08 i Arnau Turon, primer atleta del club classificat amb un temps de 33:33. En categoria femenina la cursa l'ha guanyat l'atleta Elise Maury amb  38:16, seguida de l'Esther Canalias primera atleta del club amb 40:20 i Anna Quiles 40:44. La Cursa ha tingut una participació de més de 200 inscrits.

Les curses infantils de promoció han tingut més de 140 inscrits que han pogut fer els diferents recorreguts marcat segons la seva categories.

 

RESULTATS

 

csll2016

Cal Flequer
Wala
Coop. La Fageda
DumDumDum
Aneto
Euses
HARIBO
FISIOCREM
ARESTA
Carnisseria Planagumà
Renault