foto1
Personal Blog text capition 1
foto1
Personal Blog text capition 2
foto1
Personal Blog text capition 3
foto1
Personal Blog text capition 4
foto1
Personal Blog text capition 5
Cursa Popular de 10 km sobre asfalt, amb recorregut homologat pel comitè de jutges de la Federació Catalana d'Atletisme i inclosa al seu calendari. Es fa el primer diumenge d'octubre uns dies abans de la Fira de Sant Lluc, d'aquí el seu nom. Fa més de 30 anys que s'organitza i sempre amb l'esperit més popular i esportiu.Read More...

Organitza

Amb el suport

Obrim inscripcions el proper dia 1 d'agost al preu de 7 euros.

Durant la passada fira del corredor de la Marató de Barcelona del mes de març, es va fer la presentació del llibre, "100 Curses que has de fer alguna vegada a la vida" del conegut periodista de TV3 Sebas Guim. El llibre fa un repàs de les 100 curses que al seu criteri tot corredor hauria de plantejar-se fer alguna vegada. Entre aquestes hi ha la nostra cursa en què destaca el seu paisatge i entorn natural.

Un privilegi que la nostra cursa figuri en aquesta guia al costat de les millors curses d'arreu del mon.

 

 

100curses

Un any més la Cursa Popular Ciutat d'Olot Fires de Sant Lluc es posa en marxa i la comissió organitzadora ja treballa en l'edició d'enguany amb tota la il·lusió.
Esperem fer una cursa oberta a tothom i amb les màximes garanties de qualitat.
El preu no pot ser un obstacle i tal com vam començar a fer en edicions anteriors aquest serà de 7 €. D'aquest import un euro anirà destinat a Càritas Garrotxa. Obrirem inscripcions el pròxim dia 1 d'agost.
El circuit serà el mateix de les darreres edicions, 10 quilòmetres homologats per la Federació Catalana d'Atletisme, gairebé planers, que faran un recorregut per alguns dels indrets de més interès de la nostra ciutat, com ara l'Estadi d'Atletisme.

 

 DSC8985


Tindrem serveis de vestidors, guarda-bosses, guarderia, avituallaments, bossa del corredor i d'altres que anirem explicant.
Les curses de promoció es faran després de la de 10 quilòmetres i les inscripcions es podran fer també a partir del dia 1 d'agost.
No us ho penseu i veniu a la cursa d'Olot, viureu una festa de l'esport.

 

PARTICIPA!